Facebook Açıkladı, 29 Milyon Hesap Hacklendi!

Dünyanın en popüler ve en çok kullanılan sosyal medya platformu olan Facebook, hackerların güvenlik açığından faydalanarak 29 milyon hesaba erişerek kullanıcı bilgilerine eriştiğini teyit etti.

12 Ekim 2018 Cuma 23:20
Facebook Açıkladı, 29 Milyon Hesap Hacklendi!

Sosyal Medya Platformaları'nın en büyüğü olan ve hemen hemen herkezin kullanöış olduğu Facebook, kötü niyetli hackerların 29 milyon kullanıcının hesaplarına erişim saladıklarını duyurdu. Facebook, yaptığı açıklamada Whatsapp ve İnstagram platformlarının bu olaydan etkilenmediklerini belirtirken, hesaplarına erişim olan kullanıcılara bilgilendirme mesajı gönderileceği açıklandı.

Öte yandan ABD'nin Federal Soruşturma Bürosu olan (FBI) konu ile ilgili soruşturma başlattığı bildirildi.

banner119
Son Güncelleme: 12.10.2018 23:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108