Aydın'daki Fuhuş Operasyonu'nda 3 Kişi Gözaltına Alındı

Aydın Sultanhisar'da polis ekiplerinin gerçekleştirdiği fuhuş operasyonunda 1'i yabancı uyruklu olduğu belirlenen ikisi kadın 3 kişi gözaltına alındı.

12 Ekim 2018 Cuma 23:49
Aydın'daki Fuhuş Operasyonu'nda 3 Kişi Gözaltına Alındı

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde Sultanhisar İlçe Emniyet Amirliği ekipleri Atça Mahallesi'nde bulunan bir adreste fuhuş yapıldığı konusunda bir ihbarı değerlendirerek sabaha karşı gerçekleştirdikleri fuhuş operasyonu'nda fuhuşa aracılık ettiği belirlenen 1 kişiyle biri yabancı uyruklu olduğu öğrenilen 2 kadını gözaltına aldılar.

Gözaltına alınan kadınlardan yabancı uyruklu olan sınır dışı edilirken, diğer şahısların polis merkezindeki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108