Bursa'da O Bölgelerde Sular Kesilecek

BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında, Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde su kesintisi yapılacağı belirtildi.

27 Temmuz 2018 Cuma 22:36
Bursa'da O Bölgelerde Sular Kesilecek

BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında, 1 Ağustos Çarşamba günü 08.00 – 18.00 saatleri arasında Nilüfer İlçesi Ahmet Yesevi Mahallesi - Balat Caddesi, Mudanya Yolu Caddesi-Bey Sokak arasında Balat Mahallesi - Erginevler kuzeyinde kalan bölge ve civarında ve 2 Ağustos Perşembe günü 08.00 – 18.00 saatleri arasında da Osmangazi İlçesi Soğanlı Mahallesi, Soğanlı Bulvarı, Nilüfer Caddesi ve Kanalboyu Caddesi arası Gaziakdemir Mahallesi, İzmir Yolu ile Dr. Sadık Ahmet Caddesi arasında kalan bölge ve civarında su kesintisi yapılacaktır.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108