Türkiye’de İş Dünyası’nın 5’inci sayısı okuyucuyla buluşuyor

Ekonomi dergisi Türkiye’de İş Dünyası’nın beşinci sayısı Kadınlar Günü’ne özel bölümüyle okuyucuyla buluşuyor.

06 Mart 2022 Pazar 12:50
Türkiye’de İş Dünyası’nın 5’inci sayısı okuyucuyla buluşuyor

Ekonomi yayıncılığına yeni bir soluk getiren Türkiye’de İş Dünyası dergisinin beşinci sayısı çıkıyor. Yeni sayı, Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle dergide “Yükselen Değerler” bölümünde ele alınan “Kadınlarımızla” taçlandırılıyor.

Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi ile el ele vererek düzenlenen ve “Dünyayı Kadınlar Kurtaracak” başlığı altında incelenen konuyla pekişecek olan buluşma yarın İstanbul Elite World Prestige Hotel’de saat 14.00’da gerçekleştirilecek.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108