TEB'den 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi

Türk Ekonomi Bankası (TEB), yeni kampanyasıyla yüzde 1,25'ten başlayan faiz oranlarıyla 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi sunuyor.

08 Nisan 2017 Cumartesi 17:27
TEB'den 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi

TEB'den yapılan açıklamaya göre banka, baharın gelmesi ve düğün sezonunun başlamasıyla beyaz eşya ve diğer tüm ihtiyaçlara özel yeni bir kampanya başlattı.

Buna göre TEB, yeni ihtiyaç kredisi kampanyasıyla yüzde 1,25'ten başlayan faiz oranının yanı sıra, 3 aya kadar öteleme ve 48 aya kadar vade imkanı sunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, kampanyaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarını değil ödemelerini ertelemelerini sağladıklarını bildirdi.

TEB olarak, yeni ihtiyaç kredi kampanyaları kapsamında müşterilerin bütçesine ve ihtiyacına göre kendilerini zora sokmayacak en uygun çözümü üretmeyi hedeflediklerini belirten Mendi, "Müşterilerimize ÖTV indirimiyle beyaz eşya alımları dahil bütün ihtiyaçları için aylık yüzde 1,25'ten başlayan faiz oranlarıyla 3 aya kadar erteleme imkanıyla 48 ay vadeli kredi sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108