Hopi ile BP'den akaryakıt alan kazanıyor

Hopi, BP ile iş birliğinin birinci yılında gerçekleştirdiği kampanyada akaryakıtını BP istasyonlarından alan Hopi'liler, 25 Paracık kazanıyor.

01 Haziran 2017 Perşembe 12:31
Hopi ile BP'den akaryakıt alan kazanıyor

Şirketten yapılan açıklamada yeme içmeden, teknolojiye, hazır giyimden ayakkabıya, havayolu ulaşımından eğlenceye, valeden kargoya kadar farklı sektörlerden 95 üye markasıyla 360 derece alışveriş ihtiyaçlarına çözüm sunan Hopi BP kampanyasıyla akaryakıt harcamalarında da kazandırıyor.

1 Haziran- 7 Temmuz'da BP istasyonlarından toplam 350 lira ve üzeri akaryakıt harcaması yapan Hopi'liler 25 lira değerinde 25 Paracık kazanıyor. Ayrıca, yıl boyunca BP her akaryakıt harcamasında yüzde 3 Paracık kazanmaya devam ediyor.

Hopi'liler kazandıkları Paracıkları yine BP istasyonlarındaki yakıt alışverişlerinde kullanabiliyor.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
HopiBP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108