Yunanistan'daki grev sürücülerin rotasını etkiledi

Yunanistan sınır kapılarında görevli gümrük memurlarının da katıldığı grev nedeniyle Avrupa'ya çıkacak araçlar başka sınır kapılarına yönlendiriliyor.

01 Haziran 2017 Perşembe 12:33
Yunanistan'daki grev sürücülerin rotasını etkiledi

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, Yunanistan'daki gümrük kapılarında grev saat 07.00 itibariyle başladı.

Kipi ve Kastanies sınır kapılarında süren ve saat 24.00'te sona erecek grev nedeniyle Yunanistan'a açılan İpsala ve Pazarkule sınır kapılarındaki trafik etkilendi. Avrupa'ya gidecek araçlar Kapıkule ve Hamzabeyli sınır kapılarına yönlendirilmeye başlandı.

Grev süresince sınır kapılarında sadece balık taşıyan tırların geçişine izin verileceği duyurulmuştu.

Yunanistan'a Pazarkule ve Kastanies sınır kapılarını kullanarak çıkmayı planlayan Erdinç Aslan, Pazarkule Sınır Kapısı'na geldiğinde grevi öğrendiğini ve çıkış için geceyi bekleyeceğini söyledi.

Yunanistan'a tır geçişinin yapıldığı İpsala Sınır Kapısı'nda ise şu ana dek yoğunluk gözlenmedi.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108