Bursa'nın Siyahı Olarak Bilinen Siyah İncir'in Fiyatı Üreticileri Güldürdü

Bursa'nın siyahı olarak bilinen siyah incir fiyatındaki artış nedeniyle üreticilerin yüzünü güldürdü. İngiliz Kraliyet Ailesi'nin mutfağına kadar giren siyah incir'in fiyatı 3 liradan 12 liraya kadar yükseldi.

12 Eylül 2018 Çarşamba 14:48
Bursa'nın Siyahı Olarak Bilinen Siyah İncir'in Fiyatı Üreticileri Güldürdü

Bursa'nın siyahı olarak tabir edilen ve lezzeti, iri görüntüsü ve raf ömdüyle en kaliteli incir olarak kabul edilen siyan incir 7 Ağustos tarihinden itibaren yurt dışı pazarlarına gönderilmeye başlandı.

Ürünün azalmasıya fiyatı artan siyah incir üreticilerin yüzünü güldürüyor.

banner119
Son Güncelleme: 12.09.2018 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108