Bursa'da Öğrencilere Uyuşturucu Satamadan Yakalandı

Bursa'da öğrencilere uyuşturucu satmak isteyen cezaevi firarisi olduğu ve sahte kimlikle dolaştığı belirtilen şahıs uyuşturucuyu öğrencilere satamadan yakalandı.

12 Eylül 2018 Çarşamba 15:02
Bursa'da Öğrencilere Uyuşturucu Satamadan Yakalandı

İstanbul'dan yüklü miktarda uyuşturucu maddesi bonzai getireceği belirlenen ve cezaevi firarisi olduğu belirlenen 32 yaşındaki uyuşturucu satıcısı Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Ekipleri'nin 3 gün süren takibi sonrasında kullandığı aracı durdurarak araçta arama yaptılar.

Araçta gerçekleştirilen aramalarda çeşitli gizli yerlere saklanmış olarak 1500 gram bonzai ele geçirildi. Durdurulan araçtaki şahsın uyuşturucu ticareti yapmaktan sabıkası bulunduğu bildirilirken şahıs uyuşturucu madde ticareti yapmak ve resmi evrakta sahtecilik suçlarından adliyeye sevk edildi.

banner119
Anahtar Kelimeler:
UyuşturucuBonzai
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108