Yeni Yayılmaya Başlayan Zehir: Krokodil!

Dünya genelinde hızla yayılan ölümcül uyuşturucu krokodil et çürüten uyuşturucu olarakta biliniyor.

02 Kasım 2018 Cuma 22:08
Yeni Yayılmaya Başlayan Zehir: Krokodil!

En ölümcül uyuşturucu olarak bilinenve bugüne kadar yüzlerce kişinin ölümüne sebep olan Krokodil Rusya ve Ukrayna'da ortaya çıktı. Avrupa'da da yayılmaya başladığı belirtilen uyuşturucunun bilimsel adı dezomorfin ve eroinden 10 kat daha güçlü olduğu biliniyor. 

Bedenine Krokodil enjekte eden kişilerin vücudu çürümeye başlıyor ve ölüm kaçınılmaz oluyor. Ölüm süreci 2 yılı bulabiliyor ve bu süreç içerisinde insan vücudunda gözle görülür korkunç deformasyonlar oluyor. Ucuz olması sebebiyle kolay ulaşılabilir olan bu uyuşturucuyu özellikle 2000'li yılların başlarında Doğu Bloku ülkelerinde yaygın olarak kullanılıyordu. 

banner119
Anahtar Kelimeler:
UyuşturucuölümKrokodil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108