Ünlü Manken'den Ceza Ödememek İçin Polise Ahlaksız Teklif

Rusya asılı manken Kira Mayer, Moskova'da kendisine uygulanan trafik cezasını ödememek için polislere ilginç bir teklifte bulundu. Ünlü manken polislere cinsel ilişki teklif etti.

07 Eylül 2018 Cuma 09:35
Ünlü Manken'den Ceza Ödememek İçin Polise Ahlaksız Teklif

Moskova'da trafik cezası yiyen ünlü manken Kira Mayer, cezayı ödememek için ilginç bir yola başvurdu. Cezayı ödememek için polislere cinsel ilişki teklif eden Kira Mayer, polisler tarafından gözaltına alındı.

İnstagram'da 148 bin civarında takipçisi bulunan ünlü manken suçlamaları kabul ederken yaptığı teklif için pişman olduğunu söyledi.

Ünlü manken yaptığı açıklamada "Endişelenince kendimi kaybediyorum. Kendimi kontrol etmeyi deneyeceğim" açıklamasında bulundu.

banner119
Son Güncelleme: 07.09.2018 09:45
Anahtar Kelimeler:
Trafik CezasıKira MayerRus
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108