Bursa'da İşyerini Kurşunlayan Şahıslar Atölyeyide Ateşe Verdiler

Bursa'da meydana gelen olayda kereste ticareti yapılan bir işyerini kurşunlayan şahıslar atölyeyide ateşe verdiler.

07 Eylül 2018 Cuma 12:26
Bursa'da İşyerini Kurşunlayan Şahıslar Atölyeyide Ateşe Verdiler

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan işyeri kurşunlanma olayında kimliği henüz belirlenemeyen kişiler kereste ticareti yapan Y.D isimli şahsın işyerini kurşunlayarak sonrasında ise işyerinin atölyesini ateşe verdiler.

İnegöl'ün Yeniceköy Mahallesi'nde işyerine saat 04.00 sıralarında gelerek işyerini kurşunladılar. İşyerini silahla kurşunlayan şahıslar işyerinin kereste bulunan atölyesinide ateşe vererek olay yerinden uzaklaştılar.

Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri çıkan yangını zorlukla söndürebilirken, olay yerine gelen Jandarma yaptığı incelemelerde işyerinin duvarlarında ve dış camlarında çok sayıda mermi izine rastladılar.

Olay sonrasında işyeri sahibi Y.D isimli şahsın ifadesini alarak olayla ilgili olarak geniş çaplı araştırma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108