Irak’ta bomba yüklü ambulanslarla saldırı: 21 ölü

Irak’ın Tikrit ve Samarra kentlerinde bomba yüklü ambulanslarla yapılan saldırılarda en az 21 kişi hayatını kaybetti. Saldırıları terör örgütü DEAŞ üstlendi.

06 Kasım 2016 Pazar 14:35
Irak’ta bomba yüklü ambulanslarla saldırı: 21 ölü

Musul’un DEAŞ’ten temizlenmesi amacıyla başlatılan operasyonun devam ettiği sıralarda başkent Bağdat’ın kuzeyindeki Tikrit ve Samarra kentlerinde bu sabah bomba yüklü ambulanslarla saldırı düzenlendi. Tikrit’te bomba yüklü bir ambulansın kentin girişindeki kontrol noktasında patlatılması sonucu en az 13 kişi hayatını kaybetti. Samarra kentindeki saldırıda ise Şii El Askari camisinin otoparkında yine bomba yüklü ambulansın infilak ettirilmesi sonucu en az 8 kişi hayatını kaybetti.
Her iki kentte de sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108