Irak ordusu El Alil’e girdi

Irak güçleri Musul’un güneydoğusunda bulunan Hammam El Alil kasabasına girdi ve kasabada bulunan binalara Irak bayrağını astı.

06 Kasım 2016 Pazar 14:37
Irak ordusu El Alil’e girdi

Musul’un terör örgütü DEAŞ’tan temizlenmesi amacıyla başlatılan Musul operasyonu kapsamında Irak güçleri önemli bir ilerleme kaydetti. Irak güçleri, Musul’un güneydoğusunda bulunan ve stratejik bir öneme sahip Hammam El Alil kasabasını terör örgütü DEAŞ’tan geri aldı. Hammam El Alil kasabasına girmeyi başaran Irak ordusu, kasabada bulunan binalara da Irak bayrağını astı. Kasabada çok sayıda Irak vatandaşının bulunduğu ve Irak ordusunun vatandaşlardan evlerini terk etmemesini istediği aktarıldı. El Alil, DEAŞ’ın Musul’un güneyindeki “son kalesi” olarak görüldüğü için stratejik bir öneme sahip.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
ırak OrdusuEl Alil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108