Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İmam Buhari türbesine ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Semerkant’ta İmam Buhari Türbesi’ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, türbe ziyaretinin ardından Cuma namazını da İmam Buhari Türbesi’ndeki camide kıldı.

18 Kasım 2016 Cuma 09:26
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İmam Buhari türbesine ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam saatlerinde geldiği Özbekistan’ın Semerkant kentindeki temaslarına devam ediyor. Sabah saatlerinde Özbekistan’ın merhum Birinci Cumhurbaşkanı İslam Kerimov’un mezarını ziyaret eden Erdoğan, daha sonra Özbekistan Cumhurbaşkanı Vekili ve Başbakan Şevket Mirziyayev ile baş başa görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra İmam Buhari Türbesi’ne gelerek İmam Buhari’nin mezarını ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, türbe ziyaretinin ardından Cuma namazını İmam Buhari Türbesi’ndeki camide kıldı.

Erdoğan’a Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da eşlik etti.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 18.11.2016 12:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108