11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen “11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali” kapsamında sahne alan “Karman Çorman” adlı oyun izleyenleri güldürdü.

18 Kasım 2016 Cuma 09:28
11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde oyunu, Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2. Jandarma Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Baro Başkanı Halime Aynur, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Mehmet İnce, Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can ile çok sayıda davetli izledi. Tarık Şerbetçioğlu’nun yönettiği, Binnur Şerbetçioğlu, Ömer Gecü ve Yavuz Topoyan gibi usta isimlerin sahne aldığı 2 perdeden oluşan tiyatro gösterisinde, son derece varlıklı bir iş adamı olan Mümtaz beyin, çalışanı Fethi ve kızı arasında geçenler anlatıldı. 



Oyunun sonunda konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Bilecik'te sahne alan oyun ile keyifli anlar yaşadık. Bu güzel oyunda sahne alan oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bu festivalin nice yıllar devam etmesini ve 20’ncisini düzenlediğimizde artık tiyatronun da bir altın portakalı niteliğinde olmasını, festivalin bu ömür ve bu tempoyla devam etmesini arzu ediyoruz. Oyuncularımıza tekrar teşekkür ediyor, bu güzel oyuna izleyici olarak katılıp anlam kazandıran seyircilerimize de çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı tarafından yönetmen Tarık Şerbetçioğlu ve oyunculara plaket verildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 18.11.2016 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108