100 Yaşındaki Kadına Tecavüz Eden 20 Yaşındaki Genç!

Hindistan'ın bir köyünde yalnız yaşayan yaşlı kadın tecavüze uğradı. Evden gelen sesleri duyan yaşlı kadının yakınları yatağın altında 20 yaşında bir erkek buldular.

28 Ekim 2018 Pazar 00:14
100 Yaşındaki Kadına Tecavüz Eden 20 Yaşındaki Genç!

Hindistan Dünya üzerinde en fazla cinsel suçun işlendiği ülkelerden biri. 

100 yaşındaki kadının torunu babannesinin odasından garip sesler duyunca önce pencereden bakarak daha sonra kadının çığlıkları üzerine yardımına koşan yakınları yatağın altında 20 yaşında A.B.'yi saklanırken buldular. Batı Bengal'deki Chakulia köyünü ayağa kaldıran olayın ardından talihsiz yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı. Polis şefi olayın ardından Rupesh Kumar, "Evde yalnız uyuyormuş. Kapılar kilitli değilmiş, köy kültüründe kapılar kilitlenmiyor" dedi. 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108