Bursa'da İçki Fabrikasına Dönüştürülen Ev!

Bursa'da bir şahıs evinde kaçak içki imal ederken suçüstü yakalandı.

28 Ekim 2018 Pazar 00:28
Bursa'da İçki Fabrikasına Dönüştürülen Ev!

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma Şubesi ekipleri, İ.M. isimli şahsın evinde kaçak alkol imal ettiği ihbarı üzerine şahsı yakın takibe aldı. 

Şahsın İstiklal Mahallesi'nde bulunan evine baskın düzenleyen ekipler şahsı suçüstü yakaldı. Gözaltına alınan şahıs evinde yapılan aramada 850 litre içki yapımına hazır madde, 80 litre damıtılmakta olan alkol ve alkol yapımında kullanılan aparatlar ele geçirildi. Evde bulunan her türlü alete el konulurken, maddeler imha edildi. Gözaltına alınan şahıs emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi.

banner119
Son Güncelleme: 28.10.2018 00:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108