Çanakkale Devlet Hastanesi’nde hematoloji uzmanı göreve başladı

Çanakkale Devlet Hastanesinde Hematoloji Uzmanı Dr. Serkan Güven hasta kabulüne başladı.

31 Mart 2022 Perşembe 15:05
Çanakkale Devlet Hastanesi’nde hematoloji uzmanı göreve başladı

Çanakkale Devlet Hastanesinde Hematoloji Uzmanı Dr. Serkan Güven hasta kabulüne başladı.

2016 Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi’nde dahiliye uzmanlığı eğitimini tamamlayan Dr. Güven, 2022 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Hematoloji Bilim dalı üzerine yan dal ihtisasını tamamlayarak Çanakkale Devlet Hastanesinde göreve başladı.

Hematoloji Uzmanımız Dr. Serkan Güven Çanakkale’de görev yapacağı için mutlu olduğunu belirtirken hematoloji polikliniğinde lösemi, lenfoma, myelom gibi maling hastalıklar, anemi ve koagülasyon bozuklukları gibi bening hastalıkların tanı, tedavi ve takibinin yapılacağını belirtti.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108