Bağımlılıkla Mücadele Narkotik TIR’ı Çanakkale’de

Çanakkale Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile Bağımlılıkla Mücadele Narkotik TIR’ı Çanakkale’de.

26 Mart 2022 Cumartesi 14:21
Bağımlılıkla Mücadele Narkotik TIR’ı Çanakkale’de

Çanakkale Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile Bağımlılıkla Mücadele Narkotik TIR’ı Çanakkale’de.

İskele Meydanında konuşlanan Bağımlılıkla Mücadele Narkotik TIR’ı incelemesinde Vali İlhami Aktaş’a, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürü Ali Kartal, İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetler Başkanı Nurcan Yılmaz ve Yeşilay Cemiyeti Çanakkale Şube Başkanı Doç. Dr. Nilay Köleoğlu da eşlik etti.

Narkotik TIR’ını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne ait Bağımlılıkla Mücadele Narkotik TIR’ı hakkında uzman polislerden bilgi aldı.

Vali İlhami Aktaş, Bağımlılıkla Mücadele Narkotik Tırında görevli polislere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Bağımlılıkla Mücadele Narkotik TIR’ı incelemelerinin ardından açıklamada bulunan Vali İlhami Aktaş, Bağımlılık hususuna sıfır toleransla yaklaştıklarını belirtti.

Bağımlılıkla Mücadele Narkotik TIR’ının içerisinde özel olarak oluşturulan 40 metrekarelik modern eğitim salonundaki 12 dokunmatik ekranda uyuşturucu maddenin insan vücudundaki etkileri ayrıntılı görsellerle anlatılıyor ve görevli narkotik uzmanı polisler tarafından uyuşturucuyla mücadele ve korunma yolları gibi konularında TIR’ı ziyaret eden vatandaşlara bilgi veriliyor.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108