Bursaspor Özlüce Günlüğü: 20 Ekim 2017

Bursaspor bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla DG Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

20 Ekim 2017 Cuma 21:39
Bursaspor Özlüce Günlüğü: 20 Ekim 2017

Bursaspor Süper Lig'in 9.haftasında deplasmanda oynayacağı DG Sivasspor maçının hazırlıkları bugün sabah saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü.

Isınma koşularıyla başlayan antrenman 5'e 2 pas pres oyunu ile devam etti. Bursaspor daha sonra taktik çalışma gerçekleştirdi.

Bursaspor yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve saat 17.00'de Yenişehir'den THY Özel Uçağı ile Sivas'a giderek kamp yapacağı otele yerleşecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

BURSASPOR.ORG.TR

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108