Bursa İznik'te Pompalı Dehşeti

Bursa'nın İznik ilçesinde meydana gelen olayda pompalı tüfekle 2 kişi vuruldu.

20 Ekim 2017 Cuma 21:50
Bursa İznik'te Pompalı Dehşeti

İznik İlçesi Selçuk Mahallesi Şehit Pilot Süleyman Satır Sokak'ta yaşanan olayda otomobilleriyle Bursa Yenişehir ilçesinden İznik'e gelen Emir Demirkan, Ahmet Cihan ve Mehmet Köken' e ait olan araçta soyismi henüz öğrenilemeyen Çağlar adındaki bir kişi tarafından pompalı tüfekle vuruldu.

Olayda Emir Demirkan hafif Ahmet Cihan'sa ağır yaralandı. Bu sırada arkadaşlarının yaralandığını gören Mehmet Köken arkadaşlarını araçla arkadaşlarını hastaneye yetiştirmek için hareket etti. Olay yerine gitmekte olan polsi ekipleriyle yolda karşılaşan Mehmet Köken yaralı arkadaşının birini polis aracına bindirdi. Ağır yaralı olduğu bildirilen Ahmet Cihan, Şevket Yılmaz Hastanesi'ne, hafif yaralı olan Emir Demirkan da Muradiye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis ekipleri olayla ilgili araştırmalarını sürdürüyor.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108