Bursaspor Özlüce Günlüğü: 11 Nisan 2017

Bursaspor bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.

12 Nisan 2017 Çarşamba 11:12
Bursaspor Özlüce Günlüğü: 11 Nisan 2017

Spor Toto Süper Lig'in 28.haftasında deplasmanda oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçının hazırlıkları 3 günlük izinin ardından bugün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Mutlu Topçu nezaretinde gerçekleşen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü.

Isınma koşularıyla başlayan antrenman 5'e 2 pas pres çalışmasıyla devam etti. Bursaspor daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı.

Hafif sakatlıkları bulunan Tomas Sivok ve Ertuğrul Ersoy'un tedavileri yapılırken, Pablo Batalla kondisyon salonunda çalıştı. Deniz Yılmaz ve Bogdan Stancu ise takımla birlikte çalıştı. 

Bursaspor yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

BURSASPOR.ORG.TR

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108