Bursaspor'lu Futbolcular Minik Öğrencilerle Buluştu

Bursaspor A Takımı oyuncuları ve pilot takımı Yeşil Bursa'lı futbolcular bugün minik öğrencilerle bir araya geldi.

12 Nisan 2017 Çarşamba 11:17
Bursaspor'lu Futbolcular Minik Öğrencilerle Buluştu

Bugün düzenlenen organizasyonda, 2.Başkan Ali Ademoğlu, A Takım futbolcuları Sercan Yıldırım, Ertuğrul Ersoy ve Kubilay Kanatsızkuş'un yanı sıra Pilot Takım Yeşil Bursa'nın oyuncuları Emirhan Aydoğan, Kadir Turhan ve Jonathan Berat Ustabaşı minik öğrencilerle buluştu. 

Bursa Fan Club Çukurca İlkokulu'nda öğrencilerle buluşan futbolcular, Fan Club'ün öğrenciler için hazırladığı formaları ve yazar Banu Savu'nun yazdığı çocuk kitaplarını öğrencilere dağıttı. 

Öğrencilere dağıttıkları formaları imzalayan futbolcular, minikleri kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdiler.

BURSASPOR.ORG.TR

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108