Ali Ay, Yeni Transferlerin İmza Töreni'ni Terketti

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Bursaspor'un yeni transferleri Latovlevici, Santiago Vergini, Henri Saivet, Tunay Torun ve Chedjeu için yapılan imza töreninde taraftarların tepkileri üzerin staddan ayrıldı.

30 Ağustos 2018 Perşembe 19:43
Ali Ay, Yeni Transferlerin İmza Töreni'ni Terketti

Bursaspor Kulübü'nün yeni transferleri Latovlevici, Santiago Vergini, Henri Saivet, Tunay Torun ve Chedjeu için yapılan imza törenine Bursaspor'lu taraftarlar Başkan Ali Ay'a gösterdikleri tepkilerle damga vurdular.

Daha önce Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde saat 14.30'da yapılacağı açıklanan imza töreni yapılan bir değişiklikle Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'na alındı.

İmza töreninde taraftarların Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay'a gösterdikleri tepki sonrasında Ali Ay basına futbolcularla poz verdikten sonra stattan ayrıldı.

Taraftarlara açık olarak gerçekleştirilen imza töreninde yeni transfer edilen futbolcuların isimleri tek tek okundu ve ardından Başkan Ali Ay stada girdi ve masaya oturdu.

Masaya oturduktan sonra Bursaspor'lu Taraftarların tepkisiyle karşılaşan Ali Ay kalkarak yeni transferlerle tek tek poz verdi.

İmza töreninin devamında imzalar atılmazken her hangi bir açıklamada yapılmadı.

Futbolcular yaşananlara anlam veremezken taraftarlar futbolcuları alkışlayarak destek verdiler.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim 2018-08-31 09:38:03

İlginç bir haber. Elinden geleni yapıyor başkan

banner56

banner108