Yeniköy’ün Cazibesi Daha da Artacak

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Yeniköy’de yapımı devam eden sahil projesi ile ilgili gerçekleşen toplantıda, ”Yürüyüş yolları ve altyapı çalışmaları bugün itibariyle tamamlanmış durumda. 

04 Aralık 2017 Pazartesi 20:35
Yeniköy’ün Cazibesi Daha da Artacak

Kaldırımları ve trafiği rahatlatacak bir tasarımla bütünleşen proje tamamlandığında, Yeniköy’ün cazibesini daha da artıracak.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan önceki gün, Büyükşehir Sahil Hizmetleri Daire Başkanı Hakan Bebek ile birlikte, Karacabey Belediyesi idari amir ve teknik personeli ile Yeniköy sahil projesini gündeme taşıdı.

Başkan Ali Özkan’ın makam odasında yapılan toplantıda, Yeniköy’de yapımı devam eden sahil projesi detaylı bir şekilde ele alınırken, projenin ne aşamada olduğu ve bundan sonraki inşaat süreci hakkında gerekli tetkikler masaya geldi.

Sahil projesi %70 düzeyinde tamamlandığını söyleyen Belediye Başkanı Ali Özkan, “Yürüyüş yolları ve altyapı çalışmaları, bugün itibariyle tamamlanmış durumda. 

Bundan sonra, üst yapı çalışmaları da havaların el verdiği sürece devam edecek. Biz zor kısımları atlattık. Bundan böyle sosyal alanlar, çevre düzenlemeleri ve projenin diğer detayları gün yüzüne çıkmaya başlayacak. 

Bunun yanında, ana cadde üzerinde de yeni düzenlemelere gittik. Kaldırımları ve trafiği rahatlatacak bir tasarımla bütünleşen proje, umuyorum ki tamamlandığında Yeniköy’ün cazibesini daha da artıracak.

Öte taraf; bölgedeki yürüyüş yolları, genel çevre düzenlemeleri ile dükkânların önümüzdeki yaz aylarına kadar tamamlanacağı belirtilirken, yaz aylarında da çevre düzenlemeleri son halini alacağı söylendi.

KARACABEY BLD

banner119
Son Güncelleme: 05.12.2017 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108