Busmek'ten Özel Çocuklara Hediye

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK), hayatlara dokunmaya devam ediyor. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında İnegöl Özel Eğitim Kurs Merkezi’mizdeki etkinlikte 18 özel öğrencimize hediyeler verdik.

05 Aralık 2017 Salı 16:03
Busmek'ten Özel Çocuklara Hediye

Düzenlenen etkinliğe İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, İnegöl İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, İnegöl Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Çelik, İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, TFF İnegöl İlçe Temsilcisi Osman Gümüş, Özel İnegöl Ortaokulu Müdürü Ahmet Yıldız, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Karaman, BUSMEK Genel Koordinatörü Eyüp Arda, İNESMEK Koordinatörü Koray Aykanat katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldular.

Etkinliğin en heyecanlı anları hediye paketleri açılırken yaşandı. Ayrı ayrı düşünülmüş kişiye özel hediyeleri gören 18 özel öğrencimizin mutlulukları ve coşkuları görülmeye değerdi.  Hediyelerin ardından müzik eşliğinde gönüllerince dans edip eğlendiler.

Engelli öğrencilerimizi teşvik etmek, sosyalleşmelerine katkı sağlamak,  ihtiyaç duydukları yardım elini uzatmak, kalplerdeki ve zihinlerdeki engelleri hep birlikte kaldırmak için gayret göstermek, sorunlarının çözümünde onlara destek olmak, onların hayatlarını kolaylaştıracak her adımda yanlarında olmak amacıyla BUSMEK İnegöl Özel Eğitim Kurs Merkezi’miz faaliyetlerini sürdürmektedir.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Yenice Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Yenice Rehabilitasyon Merkezi,  İnegöl Yenice  Mahallesi’nde hizmet vermektedir. Okul çağında olanlar okula gidiyor, okul çağından çıkmış çocuklara ise el sanatları ve özel eğitim öğretmenlerimizlehafta içi günlerde 8'er saat BUSMEK olarak eğitimler veriyoruz.

BUSMEK

banner119
Son Güncelleme: 05.12.2017 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108