Büyükşehir Belediyeden engelli vatandaşa özel hizmet

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 16 Nisan'da engelli ve yatağa bağımlı hastaların da vatandaşlık görevlerini rahatlıkla yerine getirebilmeleri için ambulans ve araçlarla, talep eden vatandaşları oy kullanacakları sandıklara götürecek.

12 Nisan 2017 Çarşamba 10:49
Büyükşehir Belediyeden engelli vatandaşa özel hizmet

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, seçimin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi ve tüm vatandaşların oylarını rahatlıkla kullanabilmeleri için gerekli tüm tedbirler alındı.

16 Nisan'da yapılacak olan seçimde oy kullanmak isteyip de sandıklarının bulunduğu okullara gitmekte güçlük çeken veya gidemeyecek durumda olan engelli ve yatalak hastalar için 14 ambulans ve 36 binek araç hazırlandı.

Orhaneli, Mustafakemalpaşa, Orhangazi, İnegöl ve 7 merkez ilçede oturan ve seçim günü sandığa gitmek isteyen engelli ve yatağa bağımlı hastalar, hazırlanan bu araçlarla evlerinden alınıp, okullara götürüp, oylarını kullandıktan sonra da tekrar evlerine getirilecek.

Büyükşehir Belediyesinin bu hizmetinden yararlanmak isteyen engelli ve yatalak hastalar, 14 Nisan mesai saati bitimine kadar Alo 153'ü arayarak, kayıtlarını yaptırabilecekler.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108