Bursa'da Karayolu Çalışmaları Sürüyor

Bursa'da karayollarının yapım, bakım, onarım olan yollarında trafik kontrollü olarak sağlanıyor.

06 Kasım 2018 Salı 11:40
Bursa'da Karayolu Çalışmaları Sürüyor

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Düzce-Kaynaşlı kavşaklarında 10-13. kilometrelerinde üstyapı iyileştirme çalışmalarına devam ediliyor. Bu nedenle otoyolun Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü gerçekleştiriliyor.

TEM Otoyolu'nun Şekerpınar-Gebze kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatlerinde İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılıyor. Araçlar, bu saatlerde Çayırova Kavşağı'ndan D-100 yolunu kullanarak Gebze gişelerden tekrar otoyola giriyorlar. 

Bursa Çevre Otoyolu'nun 4-5. kilometrelerindeki (Turan Köy Kavşağı kesimi) heyelan düzeltme çalışmaları nedeniyle Ankara-Bursa istikameti ulaşıma kapatıldı. Trafik akışı diğer taşıma kolundan iki yönlü devam ediyor. 

Çivril-Denizli devlet yolunun 40-43. kilometrelerindeki yapım çalışması sebebiyle bölünmüş yolun bir bölümü araç trafiğine kapatıldı. Ulaşıma diğer kesimden iki yönlü devam ediliyor.

Çankırı-Kalecik-Kırıkkale devlet yolunun 16-18. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bu kesiminde Kırıkkale-Kalecik istikameti trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım karşı yönden (Kalecik-Kırıkkale istikameti) iki yönlü izin veriliyor.

Amasya-Turhal devlet yolunun 67-73. kilometrelerinde bölünmüş yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Malatya-Hekimhan devlet yolunun 56-66. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma kontrollü devam ediliyor.

Dalaman-Fethiye devlet yolunun 9-14. kilometrelerinde Göcek-1 Tüneli sağ tüpü (gidiş şeridi) bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ulaşıma kapatıldı. Trafik akışı tünelin geliş şeridinden (Göcek-2 Tüneli sol tüp) iki yönlü gerçekleştiriliyor. 

Konya il sınırı-Aksaray yolunun 0-32. kilometrelerinde yapım çalışmalarısürüyor. 

Kayseri-Kırşehir devlet yolunun 89-94. kilometrelerinde üstyapı iyileştirme çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

banner119
Son Güncelleme: 06.11.2018 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108