Bursa'da Lösemili Çocukların Kumbarasına Göz Diktiler!

Bursa'da LÖSEV adına dükkanlarda bulunan kumbaralarda toplanan paraları bir grup hırsızlık çetesi tek tek çaldı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlar yakalanamadı.

06 Kasım 2018 Salı 11:54
Bursa'da Lösemili Çocukların Kumbarasına Göz Diktiler!

Herhangi bir koruması bulunmayan kumbaralar belli aralıklarla vakıf çalışanları tarafından yenileniyordu. Zaman zaman kaybolan kumbaralar bu kez bir hırsızlık çetesi tarafından özellikle seçildi. Bursa Nilüfer'de 4 farklı işyerinden kumbaraları çalan hırsızlardan LÖSEV şikayetçi oldu ancak çete güvenlik kameralarına yansımasına rağmen henüz yakalanamadı. 

Kameralara yakalanan iki kişi bulunuyor. Biri gözcülük yaparken diğeri dükkanın içini kontrol ederek kimsenin görmediğinden emin olunca kumbaraları alıp kaçıyor. Polisler hırsızların yakalanması için tahkikat başlattı fakat yüzleri ne kadar belli olsada henüz yakalanamadılar. 

LÖSEV gönüllüleri ve dükkan çalışanları kumbaraları korumak için nöbete başladı. 

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) 1998 yılında Pediatrik Hematolog, Onkolog Dr. Üstün Ezer tarafından Ankara'da kuruldu. Türkiye'nin dört bir yanında lösemili çocuklara yardım dağıtan, tedavilerini üstlenen LÖSEV bağışlarla ayakta duruyor.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108