Bursa Emniyet Müdürü Yıldız:

Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, "Emniyet müdürlüğü olarak spor karşılaşmalarına verdiğimiz desteğin sonuçlarını sahada görüyoruz." dedi.

26 Mayıs 2017 Cuma 11:20
Bursa Emniyet Müdürü Yıldız:

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cenk Aydın, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen, Bursa Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Muhammed Çağ ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Bursa Başkanı Sedat Özbağ, Beşiktaş-Bursaspor maçında alınan önlemlere ve spor müsabakalarına verdikleri desteğe teşekkür etmek için Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yıldız, "Emniyet müdürlüğü olarak spora karşılaşmalarına verdikleri desteğin sonuçlarını sahada görüyoruz" diyerek, "Biz bunu sahada görüyoruz.

Birçok alanda yaptığımız çalışmalarda uyuşturucu veya kötü alışkanlıklardan uzak kalıyorlar, şiddete bulaşmıyorlar. Sporla uğraşan insan toplumda saygın birer birey olma yolunda ilerliyor.

Emniyet teşkilatı olarak il gençlik spor müdürlüğümüzün, amatör kulüplerimizin çabalarını destekliyoruz." dedi.

Yıldız ayrıca, Bursa'da 50 binin üzerinde spor karşılaşması olduğunu ve bunların 6 bininin futbol müsabakalarından oluştuğunu da sözlerine ekledi.

Ziyarette konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin de, il emniyet müdürlüğünün spor güvenliğinin sağlanmasında, arzu ettikleri ortamların oluşmasında kendilerine büyük destek sağladığını, özellikle Beşiktaş maçındaki tedbirlerden dolayı emniyet teşkilatına teşekkür etti.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108