Spor Toto'dan İznik Belediyesi'ne 400 Bin TL Hibe

Spor Toto Teşkilatı İznik Belediyesi tarafından yapılan Gençlik ve Kültür Merkezi’nin iç tefrişatı için belediyeye 400 bin TL hibe verecek.

26 Mayıs 2017 Cuma 11:24
Spor Toto'dan İznik Belediyesi'ne 400 Bin TL Hibe

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Yeni Belediye Binası ile birlikte inşa edilen ve yapımında sona gelinen Gençlik ve Kültür Merkezi’nin iç tefrişatı için Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile anlaşma imzaladı. Anlaşma neticesinde yeni yapılan Gençlik ve Kültür Merkezi için Spor Toto İznik Belediyesine 400 Bin TL hibe verecek.

Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Ankara’da bir araya gelen İznik Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında "İnşaatında bitme noktasına geldiğimiz Gençlik ve Kültür Merkezimiz için Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'ı ziyaret ederek destek istemiştik.

Hazırladığımız projeler, uzmanların raporları Ak Parti Bursa Milletvekillerimiz İsmail Aydın ve Hüseyin Şahin'in özel gayretleri ile Spor Toto Teşkilatı ile bugün reklam sözleşmesini imzaladık. Sözleşme gereği Spor Toto'dan Gençlik ve Kültür Merkezimizin mobilya tefrişatı için 400 Bin TL hibe alacağız.

İlçemize hayırlı olmasını diliyor, Sayın Bakanımız Akif Çağatay Kılıç Bey'e, Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Ak Parti Bursa Milletvekillerimiz İsmail Aydın ve Hüseyin Şahin'e teşekkür ediyorum" dedi.

İZNİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108