Bursa'da Trafik Kazası: 1 Yaralı!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Haşim İşcan caddesinden Kemal Bengü istikametinde olan 23 yaşındaki sürücü direksiyon hakimiyetini yitirip iki otomobile birden çarptı. Kazada otomobiller perte çıkarken bir yolcu yaralandı.

13 Kasım 2018 Salı 10:29
Bursa'da Trafik Kazası: 1 Yaralı!

Edinilen bilgilere göre kaza Bursa merkez Osmangazi ilçesi Demirtaşpaşa mahallesi Kemal Bengü caddesi üzerinde gerçekleşti. 23 yaşındaki sürücü U.G.  Haşim İşcan caddesinden Kemal Bengü caddesine gitmekteydi ki bir anda direksiyon hakimiyetini yitirdi. Kontrolden çıkan otomobil refüjü aşarak karşı şeritten gelen A.K.'nin yönetimindeki otomobile daha sonrada T.A.'nın kontrolündeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle T.A.'nın yönetiminde olan otomobildeki bir yolcu yaralandı. Çevredki vatandaşlar yardıma koşarak olay yerine sağlık ekiplerini ve ambulansı çağırdılar. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı ilk müdahale sonrasında Muradiye Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kaza sebebiyle cadde üzerinde yoğun trafik oluşunca kaza yerine gelen çekici ekipleri çağırıldı. Kazaya karışan otomobilleri kaldırmasıyla trafik normale döndü. 

Polis ekipleri kaza hakkında tahkikat başlattı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108