Bursa'da ‘Şehr-i Ramazan`a Uğur Işılak imzası

Bursa’da gerçekleştirilen ‘Şehr-i Ramazan’ etkinlikleri, birbirinden değerli isimlerin katıldığı özel programlarla vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor. ‘Şehr-i Ramazan’da sahneye çıkan usta sanatçı Uğur Işılak, en güzel eserlerini hayranları için seslendirdi.

19 Haziran 2017 Pazartesi 16:12
Bursa'da ‘Şehr-i Ramazan`a Uğur Işılak imzası

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Dairesi Başkanlığı ve Kültür A.Ş. tarafından düzenlenen ‘Şehr-i Ramazan’ etkinlikleri, 11 ayın sultanı Ramazan’ın coşkusunu yaşatmaya devam ediyor. Merinos Parkı’nda kurulan açık namazgâhta kılınan teravih namazlarının ardından vatandaşlar, ‘Karagöz ve Hacivat’ ile ‘Kavuklu ve Kıvırcık’ gösterilerini ilgiyle izledi. Merinos’ta sahneye çıkan ‘Bolu Enderun Topluluğu’ ise ‘Medet Ya Resullah’, ‘İlahi Nedir Bu Aşk’ ve ‘Seni Görmeyen Gözü Neyleyim’ adlı ilahileri söyledi.

Gönülleri fethetti

‘Şehr-i Ramazan’ programı kapsamında Bursa’da sevenlerinin karşısına çıkan usta sanatçı Uğur Işılak, etkinliklere adeta imzasını attı. Ünlü sanatçı, seslendirdiği eserlerle dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Işılak, vatan sevgisini halka derin bir şekilde yansıtan ‘Bayrağı Elden Bırakma’, ‘Gelsen de Bir Gelmesen de’ ve ‘Haydi Anadolu’ eserlerini seslendirirken hayranları da kendisine eşlik etti.

Işılak, Bursa’da konser vermenin kendisini çok sevindirdiğini sözlerine eklerken, programa emeği geçen Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

BBB

banner119
Anahtar Kelimeler:
Uğur Işılak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108