Bursa'da Mantar Zehirledi: 1 Ölü 1Kişi Yoğun Bakımda!

Bursa Büyükorhan'ın Sarnıç köyünde baba oğul mantar toplamak için ormana gittiler. Topladıkları mantar ikisinide zehirledi. Baba hayatını kaybederken oğlun hayati tehlikesi devam ediyor.

06 Kasım 2018 Salı 10:40
Bursa'da Mantar Zehirledi: 1 Ölü 1Kişi Yoğun Bakımda!

Alınan bilgilere göre olay Bursa'nın Büyükorhan ilçesine bağlı Sarnıç köyündeki ormanda cumartesi günü öğle vakitlerinde meydana geldi. 76 yaşındaki A.O. 54 yaşındaki oğlu M.O. ile birlikte gittikleri ormandan topladıkları mantarları yiyerek zehirlendiler. Baba oğul sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Büyükorhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Oradan Çekirge Devlet Hastanesine gönderildiler.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen A.O. hayatını kaybederken M.O.'nun hayati tehlikesinin devam ettiği belirlendi. 

Jandarma ve savcılık olayla ilgili tahkikat başlattı. 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108