Bursa'da Bugün ve Yarın Hava Durumu

Bursa'da sıcaklık en yüksek 13 dereceyi görürken yer yer etkili yağmurun önümüzdeki pazartesiye kadar görülmesi bekleniyor. Bugün hava parçalı yer yer çok bulutlu olmakla beraber kuzey kesimlerde yerel olmak üzere hafif sağanak yağış bekleniyor.

14 Kasım 2018 Çarşamba 13:15
Bursa'da Bugün ve Yarın Hava Durumu

Bursa'da soğuk havalar baş göstermeye başladı.

Sıcaklık en yüksek 13 derece ölçülürken, hava parçalı yer yer bulutlu ve kuzey kesimleri yerel olarak hafif sağanak yağışlı olacak.

Yerr yer etkili sağanak yağışın önümüzdeki pazartesiye kadar devam etmesi bekleniyor.

Sıcaklık yarın 12 iken, cuma 10, cumartesi 13, pazar 14 derece dolaylarında seyredecek.

Gece saatlerinde ise sıcaklık 1 dereceye kadar inecek.

banner119
Son Güncelleme: 21.09.2021 23:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108