Bursa'da Balık Fiyatları Düşünce Müşteri ve Esnaf Bayram Yaptı!

Bursa'da pazarlarda balıkların fiyatı düşünce esnafların ve müşterin yüzü güldü. Hamsi ve istavrit 10TL'den satılırken uskumru 15TL'den satışa sunuldu.

12 Kasım 2018 Pazartesi 21:25
Bursa'da Balık Fiyatları Düşünce Müşteri ve Esnaf Bayram Yaptı!

Bursa'da balık fiyatları soğuk havanın etkisiyle düşünce müşteride esnafta mutlu oldu. Pazarda uskumru 15, çinekop ise 20-25 lira arasında değiştiği belirtildi. 

Balıkçı Coşkun İlhan, fiyatların oldukça uygun olduğunu belirterek, "Çinekop halen bol çıkıyor. Palamut biraz azaldı. Bu sene genel olarak balık bol. Müşteriden de talep var. Geçen sene hem balık hem talep biraz azdı ama bu sene iyi durumda. Fiyatların düşük olması vatandaşa da bize de yarıyor. Balık ucuz olunca biz çok satıyoruz, vatandaş rahat alıyor" dedi.

Havaların daha da soğumasıyla hamsininde artacağını belirten İlhan "Hamsiler yağlanacak. Hamsi kar suyunu sever. Biraz daha irileşecek. Ondan sonra daha güzel hamsiler de yiyeceğiz inşallah. Fiyatlar biraz daha düşer ama hamsi için şu an olduğu gibi 10 lira da normal bir rakam" dedi.

Balık fiyatlarının geçen yıla oranla daha düşük olduğunu söyleyen İlhan "Geçen yıl daha pahalıydı ve balık da azdı. Palamut, çinekop yoktu. Hamsi de yoktu. Bu sene iyi, fiyatlar da  gayet normal" dedi.

Bunun üzerine balık alan müşteriler ise daha fazla balık tüketebileceklerini belirtirken fiyatların çok makul olduğunuda eklediler. 

banner119
Son Güncelleme: 12.11.2018 22:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108