Bursa'da Alkollü Sürücü Şans Eseri Hafif Sıyrıklarla Kurtuldu!

Yalova-Bursa karayolu üzerinde seyir halindeyken Karsak boğazı otoban girişinde meydana gelen trafik kazasında sürücüde 185 promil alkol olduğu tespit edildi.

07 Kasım 2018 Çarşamba 15:08
Bursa'da Alkollü Sürücü Şans Eseri Hafif Sıyrıklarla Kurtuldu!

Alınan bilgilere göre kaza Orhangazi-Bursa karayolu üzerinde Karsak boğazı Gebze Orhangazi İzmir Otoyolu kavşağı girişinde gerçekleşti. 44 yaşındaki A.Ö. yönetimindeki otomobil Orhangazi istikametinden Bursa istikametine doğru seyir halindeyken Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu kavşağında kontrolden çıktı. Bariyer parçalandı ve otomobil bariyerlere ok gibi saplandı. Sürücü bu esnada şans eseri hafif sıyrıklarla kurtuldu. 

185 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücüye ilk müdahaleyi çevreden yetişen diğer sürücüler tarafından yapıldı Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Gemlik Devlet Hastanesine kaldırılan A.Ö. tedaviye alındı. Hurdaya dönen otomobili çekici yardımı ile bulunduğu yerden kaldırıldı. 

Polis ve jardarma ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı. 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108