Bursa'da Akaryakıt Tankeri Eve Çarptı

Bursa'da meydana gelen kazada bir akaryakıt tankeri kontrolden çıkarak eve daldı. Büyükorhan ilçesi Örencik Köyü yakınında bulunan mermer ocağına giderken yanlışlıkla köyün içersine giren tanker sürücüsü sadece otomobillerin geçebildiği yolda kontrolü kaybederek eve çarptı.

11 Ağustos 2018 Cumartesi 20:27
Bursa'da Akaryakıt Tankeri Eve Çarptı

Olay esnasında evde bulunan ev sakinleri panikle kendilerini evden dışarıya attılar. Ev sahbi Necati O. olayı Jandarma ve Sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri hafif yaralı olan tanker şöförü Bülent G.'yi Büyükorhan Devlet Hastanesi'ne kaldırdılar. Ev olay sonrasında büyük derecede zarar gördü.

Evde yaşayanların olay esnasında tankerin çarptığı odada değilde diğer odada olmaları büyük bir faciayı önledi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108