Yine Bursa Yine Orman Yangını

Bursa'da ikinci orman yangını. Bursa'nın İznik ilçesinde arı kovanlarının bulunduğu makilik alanda meydana gelen orman yangınında yaklaşık olarak 4 dönümlük arazi alevlere teslim oldu.

11 Ağustos 2018 Cumartesi 20:38
Yine Bursa Yine Orman Yangını

İznik ilçesi Hespekli mevkisinde 12.30 sularında belirlenemeyen bir nedenle çıkan orman yangınında Bursa Büyükşehir ve Orman İşletme Şefliği'ne ait olan iki ararözle müdahele edilen yangına yangın söndürme helikopteride havadan destek verdi.

Sert şekilde esen rüzgarında etkisiyle zaman zaman büyüyen alevler ekiplerin müdahelesiyle kontrol altına alındı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İznik Orman İşletme Şefliği'nden 60 kişilik ekip, yangına 8 arazöz ve 1 yangın söndürme helikopteri ile müdahale ettikleri yangında 50 dönüm makilik alanın zarar gördüğü belirtildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108