Yavru Vatan'da Korkunç Olay!

KKTC'nin Girne-Karaoğlanoğlu bölgesinde 15 yaşındaki bir kız arkadaş ortamında Eylül ayında M.T. adlı şahısla tanıştı. 15 yaşındaki kızı zorla plakası belirlenemeyen bir arabaya bindirerek sahil kenarına götürdü.

17 Kasım 2018 Cumartesi 14:43
Yavru Vatan'da Korkunç Olay!

KKTC'nin Girne kentinde meydana gelen olayda 15 yaşındaki kız çocuğunun iddiasına göre M.T. ile Karaoğlanoğlu'nda bir arkadaş buluşmalarında tanıştığı ve plakası ve markası bilinmeyen bir arabada buluştuklarını ve M.T.'nin zorla Karakum plajına götürdü. İfadesinde M.T. 'nin kendisine zorla arabada tecavüz ettiğini ve yaşanan olaydan ötürü birine bir şey anlatırsa ölümle tehdit ettiğini söyledi.

15 yaşındaki kız, yaşadığı travma nedeniyle olayı kimseye anlatamadı. 

Girne Adli Şube'de görevli olan polis memuru Ö.Y., mahkemede müştekinin 9 Kasım tarihinde yaşadığı korkunç olayı babasına anlattığını ve birlikte polise gittiklerini kaydederek, M.T.'nin tutuklandığını ve suçlamaları ret ettiğini kaydetti.
Kıbrıs Manşet'tin haberine göre; Ö.Y., zanlının aleyhinde alınan 3 günlük tutukluluk süresinde doktor raporu temin edildiğini, kız çocuğunun zanlı M.T. tarafından iki kez tecavüze uğradığının tespit edildiğini kaydetti. Ö.Y., zanlının gönüllü ifade vermek istediğini ve 15 yaşındaki kız çocuğunun yeniden ifadesinin alınması gerektiğine vurgu yaptı. Soruşturmanın ciddiyetine değinen Ö.Y., zanlı M.T.'nin 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç M.D., zanlı aleyhindeki iddiaların ciddiyetine değinerek  M.T.'nin 3 gün daha tutuklu kalmasına karar verdi.

banner119
Son Güncelleme: 17.11.2018 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108