Ak Parti Yıldırım'dan Türk Metal Sendikası'na Başsağlığı

Bursa’da otomotiv yan sanayi üretimi yapan fabrika çalışan ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katılmak için Ankara’ya giden Türk Metal Sendikası üyesi kadınları taşıyan otobüs virajı almayarak devrildi.

07 Mart 2017 Salı 20:36
Ak Parti Yıldırım'dan Türk Metal Sendikası'na Başsağlığı

7 kişinin hayatını kaybettiği 34 kişinin de yaralandığı kaza sonrası başsağlığı mesajı yayınlayan AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, “Türk Metal Sendikası üyesi kardeşlerimizi taşıyan otobüsün İnegöl’de kaza yaptığı haberini üzüntü ile öğrendim. Kadınlar Günü arifesinde meydana gelen bu elim kazada hayatını kaybeden 7 hanım kardeşimize Allah rahmet eylesin, acılı yakınlarının başı sağ olsun. Yaralan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Türk Metal Sendikası’nın ve Bursamızın başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi.” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ YILDIRIM

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108