30 Bin Öğrenci Sinemayla Buluşuyor

Öğrencilerin okuldan sinemaya ve sinemadan okula ulaşımını sağlayan yıldırım belediyesi, etkinlik kapsamında 22 Aralık 2017 tarihine kadar ilçede 30 bin öğrenciyi sinemayla buluşturacak.

04 Aralık 2017 Pazartesi 20:15
30 Bin Öğrenci Sinemayla Buluşuyor

Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür Turizm Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında yapılan Öğrenciler Sinema ile buluşuyor projesi kapsamında sinemaya gitme imkânı bulamayan öğrenciler sinemayla buluşuyor.

Öğrencilerin eğitim yaşantısının dışında sosyal etkinlikler de tam donanımlı yetişmesini destekleyen Yıldırım Belediyesi, ilk ve ortaokul öğrencilerini beyaz perdeyle buluşturuyor.

Sinemalarda Ertuğrul 1890, 120, İksir, Son Mektup, Evliya Çelebi Ölümsüzlük Suyu gibi Mili Eğitim Bakanlığı’nca belirlenen, yerli yapım olan, toplumda milli ve kültürel değerler yönünden farkındalık oluşturacak filmler gösteriliyor.

Film gösterimleri esnasında öğrencilere patlamış mısır ve su ikram yapıldı. Öğrencilerin okuldan sinemaya ve sinemadan okula ulaşımını sağlayan Yıldırım Belediyesi, 22 Aralık 2017 tarihine kadar 30 bin öğrenciyi etkinlik kapsamında sinemayla buluşturmayı hedefliyor.

YILDIRIM BLD

banner119
Son Güncelleme: 05.12.2017 11:19
Anahtar Kelimeler:
Yıldırım Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108