Narlıdere Şelalesi, Narlıdere Piknik ve Kamp Alanı

Bursa Kestel Narlıdere Köyü Şelalesi, Pinik Alanı, Kamp Alanı, Yol Tarifi, Nasıl Gidlir, Nerededir, Burulaş, Otobüs, Minibüs Durağı ve Minibüs Saatleri Bilgileri.

22 Eylül 2021 Çarşamba 22:41
Narlıdere Şelalesi, Narlıdere Piknik ve Kamp Alanı

Türkiye'nin En Büyük İlleri arasında yer alan Bursa'nın Kestel ilçesine bağlı Narlıdere Köyü, Şelalesi Piknik Alanı, Kamp Alanı ve benzeri konularda her geçen gün daha da artan arama sorguları için hazırlamış olduğumuz haberimizde Narlıdere Köyü Şelalesi, Yol Tarifi, Otobüs Saatleri, Minibüs Durağı, Nasıl Gidilir, Resimleri ve benzeri konularda sizi bilgilendirmeye çalışacağız.

Narlıdere Köyü'nün Geçmişi

İnternette yapılan araştırmalarda çok fazla bilgi bulunamayan Narlıdere Köyü bilindiği kadarıyla 700 yıldır bu isimle anılmaktadır.

Köy içersinden geçen derenin kış aylarında nar taneleri ile akmasından dolayı bu adı aldığı bilinen Narlıdere Köyü'nde yaşayan köy sakinleri geçimlerini tarım ve hayvancılık ile sağlamaktadır.

Tarım ve Hayvancılık alanında en değerli topraklara sahip olan bölgeler arasında başı çeken Narlıdere'de sebze, meyve, bitki çeşitlerinin hemen hemen hepsi yetiştirilmektedir.

Narlıdere Köyü Şelalesi

Narlıdere Köyü Şelalesi doğanın kendiliğinden oluşturduğu bir alan olmakla birlikte uzun yıllardır güzelliği bozulmadan ayakta kalmıştır.

Kış aylarında meydana gelen aşırı yağışlar dolayısıyla bir çok defa büyük tehlikelerle karşı karşıya kalan Narlıdere Köyü'nün geçmiş yıllarda da sel afetleri nedeniyle karşı karşıya kaldığı bilinmektedir.

Şelale kış aylarda yağan yağmurların etkisiyle sürekli olarak akmaktadır. Şelaleden akan su köy halkının tarım arazilerini sulamalarında da kullanılmaktadır.

banner119
Son Güncelleme: 26.10.2021 21:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108