Bursa'daki Boyner Binası Yıkılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi şehrin tarihi güzelliklerini ortaya çıkartmak için kamulaştırdığı binaları yıkmaya devam ediyor.

27 Kasım 2021 Cumartesi 16:26
Bursa'daki Boyner Binası Yıkılacak

Tarihi hanlar bölgesi ve Ulucaminin siluetini kapatan binalar Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bir bir yıkılıyor.

Büyük çoğunluğu yıkılan binalarda sıra Boyner binasına geldi. büyükşehir belediyesi tarafından binanın duvarına asılan pankartta, "Hanlar bölgesi projemiz kapsamında önceden belirttiğimiz tüm binalar yıkılacaktır. Bu bina da dahil" ifadeleri yer aldı.

Yıkılan binalarla birlikte Bursa'nın tarihi güzellikleri ortaya çıkmaya başladı. Vatandaşlar belediyenin örnek çalışmasını takdir etti.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 27.11.2021 16:30
Anahtar Kelimeler:
BursaZafer PlazaBoyner
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108