Kadınlar kent meydanında hünerlerini sergiledi

Burdur’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında açılan stantlarda dezavantajlı kadınların hünerleri sergilendi.

08 Mart 2022 Salı 12:52
Kadınlar kent meydanında hünerlerini sergiledi

Burdur Cumhuriyet Parkı’nda 8 Mart dünya kadınlar günü programı düzenlendi. Halkın programa olan ilgisi dikkatlerden kaçmadı.

Programda çeşitli kurum ve kuruluşlar stant açtı. Programa il protokolü ile birlikte Burdur Valisi Ali Arslantaş’da katıldı. Vali Arslantaş stantları gezerek kadınlara çiçek dağıttı.

Burdur Al Yazmalı Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Fatma Küçükkaplan, “Dünya 8 Mart münasebetiyle standımızı açtık. Satışlarımızı yapıyoruz. Buradan elde ettiğimiz gelirler kooperatifimize kalıyor. Ürünleri de dezavantajlı kadınlardan temin ediyoruz. Böylelikle onlarda biz de para kazıyoruz” ifadelerini kullandı.

Hünerli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Kadriye Ayan, “Şu anda 34 tane kadın üyemiz var. Kadınlar ile birlikte gıda ve el sanatları üretimleri yapıyoruz. Ev hanımlarımız, ekonomilerine katkı sağlamak için bizimle birlikte gönüllü çalışıyorlar. Tüm çalışan emek veren kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Güçlü yarınlar güçlü kadınlar” dedi.

banner119
Son Güncelleme: 08.03.2022 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108