Ahlat’ta “3 aylar berata geldim” konulu konferans

Bitlis’in Ahlat ilçesine gelen ilahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Karataş, “3 aylar berata geldim” konulu konferans verdi.

18 Mart 2022 Cuma 17:33
Ahlat’ta “3 aylar berata geldim” konulu konferans

Bitlis’in Ahlat ilçesine gelen ilahiyatçı Prof. Dr. Mustafa Karataş, “3 aylar berata geldim” konulu konferans verdi.

Ahlat Belediyesi tarafından kadınlara yönelik düzenlenen konferansa yoğun bir katılım oldu. Ahlat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen program, ilahi dinletisi ve semazen gösterileriyle başladı. Daha sonra kısa bir konuşma yapan Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, bu güzel günde bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Siz değerli hanımefendiler her şeyin en iyisine layıksınız. Bunun için çalışmaya gayret ediyoruz. Ülkemizin bin yıl önceki başkentinde Mustafa Hocamızı ağırlamaktan mutlu olduk. İlmiyle, irfanıyla ve nasihatleriyle milletimize oldukça fayda sağlayan hocamızdan istifade edeceğimiz için son derece memnunuz” dedi.

Prof. Dr. Karataş ise 3 aylar ve berat gecesi sonrası Ahlat’ta olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha sonra Prof. Dr. Karataş, “3 aylar berata geldim” konulu konferans verdi.

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği konferans karşılıklı soru cevaplarla devam etti.

Program sonunda Başkan Çoban tarafından Prof. Dr. Karataş’a Ahlat bastonu ile çeşitli hediyeler edilirken, Karataş ise ‘Kul Peygamber’ adlı kitabını hediye etti. Çekilen toplu hatıra fotoğraflarıyla birlikte program sona erdi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108