Ahlat, Güroymak ve Mutki ilçelerinde eğitime ara verildi

Bitlis’in Ahlat, Güroymak ve Mutki ilçelerinde olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

23 Mart 2022 Çarşamba 23:16
Ahlat, Güroymak ve Mutki ilçelerinde eğitime ara verildi

Bitlis’in Ahlat, Güroymak ve Mutki ilçelerinde olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Ahlat Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “İlçe Hıfzıssıhha Kurul Kararı gereğince, yoğun kar yağışı, olumsuz hava koşulları ve ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar nedeniyle Ahlat merkez, bağlı belde ve köylerimizde; tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarımızda, özel öğretim kurumlarımızda, 24 Mart 2022 Perşembe günü eğitim ve öğretime 1 gün ara verilmiştir” denildi.

Güroymak ve Mutki Kaymakamlıklarından yapılan açıklamada ise Yatılı Bölge Okulları (YBO) hariç, ilçe merkezi, belde ve köylerde 24 Mart 2022 Perşembe günü eğitim ve öğretime ara verildiği belirtildi.

Açıklamanın devamında kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelinde idari izinli sayılmalarına karar verildiği belirtildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108