Tarihi Lefke Bezi, Katar ve Fransa’nın ardından Avrupa Birliği ülkelerine gidecek

Bilecik’te faaliyet gösteren bir firma yurtdışına gidecek ürünlerinin yanına tanıtım için Lefke Bezi koyacağını açıkladı.

29 Mart 2022 Salı 12:20
Tarihi Lefke Bezi, Katar ve Fransa’nın ardından Avrupa Birliği ülkelerine gidecek

Bilecik’te faaliyet gösteren bir firma yurtdışına gidecek ürünlerinin yanına tanıtım için Lefke Bezi koyacağını açıkladı.

Sera için gerekli malzemeler üreten şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özdağ, Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifini ziyaret etti. Burada el emeği göz nuru ürünlerin el dokuma tezgahında işlendiği gören Özdağ, Lefke Bezi’ni ihraç edeceği ürünlerin yanında yurtdışı pazarlara gönderme kararı aldı. El dokuması Lefke Bezi ürünlerinin Katar ile başlayan ihraç potansiyeli Fransa ile devam ederken, iş adamı Levent Özdağ’ın destekleriyle diğer Avrupa Birliği üyesi ülkelerine de ulaşacağını anlatan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, "Kadın istihdamı için çok değerli olan bu katkılarla Kadın Girişimciler Kooperatifimiz hızla büyümesini sürdürecek. Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifimizin ürettiği Tarihi Roma dönemine dayanan Lefke Bezimizin pazarlanmasına ve ihracını destek veren İşadamı Levent Özdağ’a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108