Batman’da kontrol noktasında durdurulan kamyonette çalıntı kablo ele geçirildi

Batman İl Jandarma komutanlığına bağlı ekipler, Bıçakçı köyünde yol kontrol noktasında bir kamyonetin kasasında yaptığı aramada 4 bin 500 metrelik enerji nakil kablosu ve bin kilogram hurda bakır ele geçirdi.

07 Mart 2022 Pazartesi 14:15
Batman’da kontrol noktasında durdurulan kamyonette çalıntı kablo ele geçirildi

Edinilen bilgilere göre, jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırmada çalıntı malzemelerin Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketine ait olduğunu tespit etti.

Çalıntı kablolar VEDAŞ’a teslim edilirken, araç sürücüsü şüpheli A.K. hakkında Batman Cumhuriyet Başsavcılığınca adli işlem başlatıldığı bildirildi.

banner119
Son Güncelleme: 07.03.2022 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108